Avantajele unui job remote

Avantajele unui job remote

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Avantajele unui job remote

Avantajele unui job remote sunt multe. Defapt, sunt prea multe ca să le înșirăm aici, dar o să listam totuși câteva dintre cele mai atractive.

Există multe joburi remote fără experiență, unde poți începe ca scriitor freelancer, om de vânzări, specialist în social media sau traducator autorizat și nu vei duce lipsă de ocupație. Un avantaj clar al unui job part time remote este că ai disponibilă o plajă mare de opțiuni de muncă. Fiecare loc de muncă de la distanța vine cu avantajele și dezavantajele lui.

Ești liber să faci ce vrei cu timpul tău

Indiferent de drumul ales în cariera ta remote, principalul avantaj este că poți închide laptopul și lua o pauză oricând. Asta nu înseamnă că trebuie să înveți medicină în pauze. Secretul este să descoperi ce hobby-uri îți aduc fericire sufletească și calm.

Fie că ai un job remote în România sau în Uniunea Europeană, organizarea rămâne la latitudinea ta. Avantajul major la un loc de muncă remote este că poți închide imediat ce ai terminat un task fără să aștepți finalul zilei de muncă. Asta înseamnă că nu trebuie să stai “la program”.

Nu poți aștepta până la vârsta pensiei să ieși să te plimbi cu bicicleta la prânz, sau să mergi să-ți vizitezi părinții. Închide laptopul, ia-l cu tine și mergi să explorezi viața din exteriorul biroului.

Ciclul munca-acasă-somn este inexistent atunci când lucrezi de acasă și îți faci singur programul. Ce zici de asta ca prim avantaj?

job remote avantajele

Poți accelera în cariera profesională

Domeniile de muncă remote sunt vaste. Grație pandemiei, au apărut sute de poziții noi, joburi remote fără experiență deschise pentru publicul larg. Asta înseamnă că joburi dintre cele mai variate sunt disponibile pentru oamenii obișnuiți.

Înscrie-te la interviu și demonstrează tot ce poți! Ai o ocazie să înveți lucruri noi, să ai experiențe noi și să-ți folosești mintea într-un mod abstract.

Ești tu, laptopul și persoana cu care comunici pe partea cealaltă a ecranului. Ai zero distrageri și zero colegi care să te deranjeze. Bucură-te de avantajul de a îți croi singur drumul când lucrezi de acasă.

Controlul este in mainile tale

La capitolul control vom despica ideea în două părți. Avem controlul asupra muncii, pe care l-am discutat mai sus. Ce iese din mâinile tale se duce către supervizor sau client și asta este tot. Tu prelucrezi, tu notezi, tu faci tot ce ceea contează pentru a funcționa proiectul atunci când lucrezi de acasă remote.

Următorul capitol, poate mai complex puțin, este legat despre controlul asupra psihicului tău. Când îți impui reguli asupra felului în care lucrezi, reușești să te disciplinezi și să dovedești taskurile cu tact și rapiditate, reușești să îți modelezi creierul și gândirea.

Astfel, dobândești calități generale, pe care le poți aplica și în restul vieții tale după ce închizi laptopul. Ce noroc! ai avantajul că îți faci singur programul, deci ai timp liber când vrei tu. 

Vei învăța să mănânci corect, să dormi corect, pentru că doar tu ești responsabil de munca ta și de viața ta, iar aspectele enumerate mai sus îți afectează direct randamentul și calitatea muncii.

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

Remote înseamnă să călătorești

Încă un avantaj al unui loc de munca remote. În final, după ce ai aflat despre controlul timpului și al psihicului, despre felul în care poți avansa în carieră, iată că poți face toate acestea în timp ce călătorești.

Voința ta nu are limite, iar unele trenuri au chiar Wi-Fi. Tren, avion, aeroport sau gară, poți completa taskuri pentru munca remote de oriunde. Ești acum în control total al timpului tău, vei avea loc în program să mergi să îți vizitezi părinții și să vezi orașul din Elvetia pe care îl visezi încă din copilărie.

Salariul intră pe card, deci poți chiar să-ți extinzi vizita fără grija că vei rămâne fără bani. Un job remote în București nu înseamnă ca trebuie să rămâi să trăiești tot timpul în București. Împachetează-ți valiza, laptopul și agenda și ești gata să lucrezi de pe drum.

Doar astea sunt avantajele unui loc de munca remote?

Știam ca vei vrea să afli mai multe! Evident, aici am trecut cele mai generale avantaje, ele sunt variate și depind în ce industrie lucrezi.

Există tot atâtea avantaje la un loc de muncă remote pe cât există voința să le găsești. Alătură-te celor care se bucură de libertate psihică și fizică și câștigă-ți existența lucrând doar tu cu tine.

Cum asigură Operator-flexibil munca de acasă

La Operator-flexibil recrutăm persoane care vor să lucreze ca operatori chat. Clienții noștri își desfășoară activitatea pe platforme de chat online fantasy, unde angajații buni sunt văzuți ca stâlpul de sprijin al companiei.

Operatorii de text chat de la Operator-Flexibil ajută viețile a mii de oameni singuri. Aceștia le fac zilele mai bune discutând cu ei online în mod anonim folosindu-se de personaje fantasy.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote pentru echipa noastră. Poți lucra oricât de mult sau de puțin vrei. Este perfect pentru studenți! Venitul tău e calculat în funcție de cât de multe mesaje poți procesa.

Vei discuta despre orice subiect din viața cotidiană, sporturi, vreme, vise, fantezii și chiar subiecte mult mai explicite. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca agent de chat vei:

  • Rămâne 100% anonim (folosești doar text, fără voce sau video);
  • Lucra independent și cu 100% flexibilitate;
  • Câștiga în funcție de cât de mult vei lucra;
  • Ajuta pe cei care au nevoie de o persoană cu care să vorbească.

Ți se pare interesantă oferta noastră?