Muncă de acasă pentru pensionari

Muncă de acasă pentru pensionari

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Muncă de la distanță pentru pensionari

Dacă vrei să îți suplimentezi cu ușurință pensia, un job de acasă este un mod minunat pentru a face acest lucru. Fie că ești în căutare de un job part-time sau doar vrei să câștigi niște bani în plus, să știi că există multe locuri de muncă a căror activitate se poate desfășura de acasă care acceptă pensionari. Lucratul de acasă devine din ce în ce mai popular. Este o alternativă la munca tradițională de la 9 la 5, în special dacă ai o viață aglomerată și nu ai timp sau resurse pentru transport.

În timp ce unele joburi pentru pensionari ar putea necesita o diplomă de bacalaureat, majoritatea opțiunilor prezentate în acest articol va avea doar cerințe minime. Ești în căutare de muncă? Te poți opri aici!

Vom discuta mai jos câteva dintre cele mai frecvente întrebări despre locurile de muncă disponibile pentru pensionari.

Lucratul de acasă, un lucru bun pentru pensionari

De obicei, pensionarii nu mai au plăți recurente precum chirie sau rate. Asta nu înseamnă că trebuie să stai în casă fără activitate. Raluca Turcan a declarat că există peste 125.000 oameni trecuți de vârsta de pensionare care încă activează în câmpul muncii.

Faptul că nu ai cu adevărat nevoie de un job îți permite să alegi un job care chiar îți place și îți dă voie să ai un program flexibil. Nu este necesar să părăsești casa, când lucrezi de acasă poți să lucrezi de oriunde există o conexiune stabilă la internet și un calculator. Mai departe, nu trebuie să gândești cum ajungi la birou atunci când întâmpini ambuteiaje sau fenomene meteo extreme.

Din moment ce muncești de acasă, nu există distrageri sub forma colegilor sau a activităților din cadrul unui birou. Dacă ai nevoie să iei o pauză pentru a merge la magazin, poți face asta fără să îți întrerup programul pentru restul zilei. Acest lucru îi va avantaja cel mai mult pe pensionarii care nu se pot deplasa cu ușurință.

Muncă de la distanță pentru pensionari

Cum să fii productiv atunci când lucrezi de acasă

Indiferent de experiența de viață, când lucrezi de acasă este ușor să te distragi de la muncă, să pierzi vremea și să eviți munca cu totul. Gândește-te ce ușor este să rămâi în pat toată ziua pentru că nu ai chef să muncești. Sau să te apuci să gospodărești prin casă în loc să rămâi pe scaun la birou.

Acestea sunt doar câteva exemple dintre multe. Tentația e mare, iar cel mai bine e să îți păstrezi viața privată separată de cea profesională când lucrezi de acasă. Aici ai câteva sfaturi despre cum să nu îți pierzi productivitatea:

 • setează-ți un calendar cu programul de muncă;
 • setează-ți limite temporale între programul de lucru și cel personal;
 • alegeți locul perfect din care să muncești;
 • limitează-ți accesul la site-uri care te pot distrage și la adresa de email personală.

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

Care sunt cele mai potrivite joburi pentru un pensionar?

Există multe opțiuni pentru pensionari care includ munca de acasă. Poți să alegi să lucrezi pe proiecte la o companie deja existentă sau poți să îți începi propria afacere virtuală. Nu toți ne dorim să lucrăm independent și mulți preferăm ierarhia unui loc de muncă tradițional.

Pentru cei care vor să lucreze de acasă ca angajat există foarte multe opțiuni. Aceste posturi online oferă flexibilitate cu privire la program și la locația de unde muncești. Cele mai importante lucruri sunt calculatorul și conexiunea la internet, care trebuie sa fie stabilă. Câteva exemple de astfel de posturi:

 • operator introducere date;
 • agent de relații cu clienții;
 • asistent virtual;
 • scriitor de CV-uri;
 • operator de chat.

Cât de populare sunt joburile de acasă printre pensionari?

Joburile de acasă pentru vârstnici devin din ce în ce mai populare pentru că ele oferă beneficiile lucratului de acasă, programul flexibil și economia costurilor. Conform Casei Naționale de Pensii Publice, aproximativ 150.000 de pensionari din România au obținut venituri din salarii în luna iunie a anului 2018.

Nu toți oamenii sunt interesați să facă freelancing sau să muncească pe proiecte, unii au nevoie de ceva stabil, care să dureze câteva ore pe săptămână.

Multe companii abia acum realizează cât de valoros este un angajat care poate să lucreze de acasă. Acesta este un avantaj pentru pensionarii care își doresc să înceapă o nouă carieră sau să construiască una folosindu-se de cunoștințe preexistente.

Cum asigură Operator-flexibil munca de acasă

La Operator-flexibil recrutăm persoane care vor să lucreze ca operatori chat. Clienții noștri își desfășoară activitatea pe platforme de chat online fantasy, unde angajații buni sunt văzuți ca stâlpul de sprijin al companiei.

Operatorii de text chat de la Operator-Flexibil ajută viețile a mii de oameni singuri. Aceștia le fac zilele mai bune discutând cu ei online în mod anonim folosindu-se de personaje fantasy.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote pentru echipa noastră. Poți lucra oricât de mult sau de puțin vrei. Este perfect pentru studenți! Venitul tău e calculat în funcție de cât de multe mesaje poți procesa.

Vei discuta despre orice subiect din viața cotidiană, sporturi, vreme, vise, fantezii și chiar subiecte mult mai explicite. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca agent de chat vei:

 • Rămâne 100% anonim (folosești doar text, fără voce sau video);
 • Lucra independent și cu 100% flexibilitate;
 • Câștiga în funcție de cât de mult vei lucra;
 • Ajuta pe cei care au nevoie de o persoană cu care să vorbească.

Ți se pare interesantă oferta noastră?