Cum să îți protejezi vederea când lucrezi de acasă

Cum să îți protejezi vederea când lucrezi de acasă

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Cum să îți protejezi vederea când lucrezi de acasă

Când lucrezi de acasă ești într-o constantă frenezie între viața profesională, reprezentată de jobul tău remote și lucrurile gospodărești, atât ziua, cât și noaptea. Șansele sunt ca tu să vrei să continui să lucrezi și după limita pe care ți-ai impus-o la începutul zilei.

Mereu ai privirea într-un ecran, iar asta pune stres pe ochii tăi.

Cu cât pui mai mult stres pe ei, cu atât te apropii mai mult de probleme ireversibile. Lucratul de la distanță înseamnă mai multe ore petrecute în fața unui ecran, uneori comutând de la ecranul de la birou la ecranul de la televizor la finalul programului.

E vremea să iei o pauză și să te uiți bine la programul tău de lucru și la felul în care îți tratezi privirea.

Nu clipești destul

Holbatul este o problemă majoră, mai ales când lucrezi de acasă.. Când ochii tăi sunt total relaxați, ca atunci când te uiți în depărtare pe un câmp, clipești în medie de 25 de ori pe minut, o dată la trei secunde. Felul în care clipim când suntem în fața unui calculator scade drastic, cu până la 66%.

Să ne înțelegem, vei clipi mult mai rar în condiții de apropiere, chiar și când citești pagini de carte. Studiile arată că atunci când lucrezi de la distanță și te holbezi la un monitor, ești cu mult mai predispus să nu clipești.

O clipire incompletă este atunci când pleoapa ta se lasă în jos și nu se închide complet peste pupilă înainte să se retragă. Chiar și în cele mai bune circumstanțe, 2 din 10 clipiri nu sunt complete.

Se întâmplă multe fenomene când clipești. Lacrimile se împrăștie peste suprafața ochiului pentru a-l lubrifia. Fără lacrimi, ochii se usucă, se irită și obosesc. Vederea ți se poate dubla sau încețoșa de la prea multă holbare cât timp lucrezi de acasă.

Lacrimile nu sunt apă, ele conțin uleiuri speciale și mucus. Mici glande minuscule din ochii tăi fabrică aceste uleiuri, special concepute pentru a-ți proteja ochii. Surpriză, când ești atent la ecran prea mult, nu clipești, iar uleiul nu se produce. Eventual glandele vor ajunge să nu mai producă la fel de mult ulei pentru că s-au dezobișnuit.

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

Nu îți folosești tot câmpul vizual

Când lucrezi de acasă la computer, îți folosești doar 1 procent din câmpul vizual. Locul din centrul ochiul tău care se ocupă de claritate ajunge să ducă toată greutatea vederii tale în timp ce restul ochiului rămâne nefolosit.

Continuând în felul acesta vei ajunge să te obișnuiești să privești doar la apropiere și vei dezvolta miopie. Vei ajunge să nu mai vezi la fel de clar la depărtare, pentru că tot ce ai făcut a fost să te concentrezi pe obiecte apropiate.

Regula 20-20-20

Pune un timer de 20 de minute. De fiecare dată când sună, te oprești din ce faci 20 de secunde și te uiți la un punct care e la 20 de metri distanță. În acest fel îți vei odihni partea ochiului care depune efortul constant și vei clipi mai des.

Urmărește regula 20-20-20 când lucrezi de la distanță și îți vei reduce semnificativ stresul ocular.

Ajustează setările ecranului

Device-ul tău nu trebuie să fie mai luminos decât împrejurimile tale, altfel ochii tăi o să lucreze mai mult decât e necesar. Pune luminozitatea ecranului tău cât să se potrivească cu împrejurimile tale. Albul orbitor al unul ecran nu te va ajuta să crești productivitatea când lucrezi de la distanță.

Poartă o pereche de ochelari de protecție

După o vizită la medic, majoritatea oamenilor pleacă cu o pereche de ochelari pentru calculator. Cât timp vei lucra remote sau de acasă e necesar să blochezi lumina albastră emanată de ecran.

Sunt identici cu o pereche de ochelari normal și se pot combina cu dioptrii, în caz că ai nevoie.

Dacă lucrezi mai mult de trei sau patru ore pe zi de la un calculator, de la distanță sau de acasă, cel mai sigur mergi pe mâna unor ochelari. Adaugă aici și regula 20-20-20 și ești pe drumul cel bun.

Cum asigură Operator-flexibil munca de acasă

La Operator-flexibil recrutăm persoane care vor să lucreze ca operatori chat. Clienții noștri își desfășoară activitatea pe platforme de chat online fantasy, unde angajații buni sunt văzuți ca stâlpul de sprijin al companiei.

Operatorii de text chat de la Operator-Flexibil ajută viețile a mii de oameni singuri. Aceștia le fac zilele mai bune discutând cu ei online în mod anonim folosindu-se de personaje fantasy.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote pentru echipa noastră. Poți lucra oricât de mult sau de puțin vrei. Este perfect pentru studenți! Venitul tău e calculat în funcție de cât de multe mesaje poți procesa.

Vei discuta despre orice subiect din viața cotidiană, sporturi, vreme, vise, fantezii și chiar subiecte mult mai explicite. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca agent de chat vei:

  • Rămâne 100% anonim (folosești doar text, fără voce sau video);
  • Lucra independent și cu 100% flexibilitate;
  • Câștiga în funcție de cât de mult vei lucra;
  • Ajuta pe cei care au nevoie de o persoană cu care să vorbească.

Ți se pare interesantă oferta noastră?