6 cafenele laptop friendly din Timișoara

6 cafenele laptop friendly din Timișoara

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Cafenele laptop friendly din Timișoara

In ultimii ani, Timișoara a devenit un adevărat pol al tehnologiei și al celor care lucrează remote. Lucratul de la distanță devine popular în întreaga țară, iar Timișoara este printre lideri.

Încă din secolele trecute, Timișoara a fost un pol al comerțului pentru vânzătorii din vestul Europei. 30 de ani după căderea comunismului, orașului arată mult mai bine decât în trecut, este modern, curat și sigur. E drept, încă sunt clădiri și zone puțin dubioase, ca în orice metropolă, dar asta se va schimba cât de curând.

Educația, sistemul sanitar și bunăstarea cetățenilor este pusă pe primul plan. Firmele mari sunt invitate să facă business de aici, chiar și dacă doar prin intermediul celor care lucrează de la distanță.

Scârț Loc Lejer (sau Auăleu)

Experiența cafenelei laptop friendly începe cu un mic muzeu al consumatorului comunist, urmat de un bar pe măsură și o grădină ascunsă de soare. Grădina este liniștită, la fel și oamenii ce vin aici. Chiar dacă au bere la draft, asta nu înseamnă că pe timpul zilei atmosfera e altcumva decât propice pentru a deschide laptopul și a lucra de la distanță.

Demn de menționat că aici există o bibliotecă și uneori se țin chiar ateliere.. Iată un loc alternativ, care își merită numele de loc lejer.

Acest loc nu este oficial un loc de muncit, cum nici o cafenea nu pretinde că este, însă vibe-ul creativ și liniștit al locului ne îndeamnă să-l recomandăm ca loc laptop friendly tocmai bun de lucrat remote.

Cooperativa FRUFRU

frufru Timisoara
Sursă: frufru.ro

În complexul de la Piața 700, între clădirile mari de sticlă, există un FRUFRU ascuns de lume. Având ca target pe cei care lucrează în blocurile de sticlă care îl înconjoară, aici poți lucra remote în liniște. Recomandăm să lucrezi de la distanță alături de o limonadă și chiar să mănânci de prânz de aici. FRUFRU este laptop friendly și vegan friendly în același timp.

Când iei pauză de la lucrat remote, recomandăm să dai o tură să vezi vestigiile unor construcții din secolul al XVIII-lea. De asemenea, punctăm că Piața 700 se numește așa pentru că în 1966 s-au aniversat 700 de ani de la prima atestare documentară a orașului.

Aethernativ

De la Piața 700, mergem pe marginea Grădinii Botanice catre nord, la Aethernativ, sau Aether. E un loc bun să deschizi laptopul pentru o rundă de muncă de la distanță.

Vei găsi băuturi pentru toate gusturile, însă recomandarea noastră este latte-ul.

Atenție, Aether e foarte popular printre timișoreni și se poate aglomera destul de repede. În unele seri se și dansează. Nu strică să scoți nasul din laptop uneori și să verifici că nu ai rămas în mijlocul ringului de dans fără să vrei.

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

Starbucks Piața Victoriei

Un clasic printre amatorii de filme de la Hollywood. Mark Zuckerberg când se sătura de lucrat de acasă, pleca la cel mai apropiat Starbucks pentru o rundă de muncă de la distanță și un ice latte venti.

Ești în imediata apropiere a unei structuri arhitecturale impozante. Opera Națională Română din Timișoara. Tot aici este una dintre cele mai populare străzi pietonale din Timișoara. Este locul pe unde trec toți turiștii și timișorenii aflați la plimbare. Acest Starbucks este kilometrul zero pe harta plimbărilor și al lucratului de la distanță.

Narativ Specialty Coffee

Pentru că ziua bună începe pe malul Begăi, ea se oprește undeva tot în zona, lângă Podul de Fier. Narativ nu se recomandă în mod direct ca laptop friendly,  însă dacă au locuri libere pe timpul zilei și cafea excepțională noi îl vom recomanda pe ei.

Munca la distanță n-a fost niciodată mai plăcută. La umbra unei clădiri vechi, sub un copac înfrunzit, vis-a-vis de clădirile Nokia. O alăturare de vechi și nou, rece și cald.

Tucano

Dintre toate cafenelele, la Tucano putem garanta că e mereu răcoare înauntru. Ai trei locații Tucano în oraș, una în centrul istoric, una în nord la Iulius și una lângă Universitatea de Vest din Timișoara, chiar printre cămine.

În cele mai multe cafenele Tucano, mereu e cineva cu un laptop deschis și cu o pereche de căști pe cap. Deci Tucano este laptop friendly și friendly cu cei care vor să își petreacă ziua lucrând de la distanță.

Nu le putem numi pe toate în această listă, sunt prea multe demne, rămâne la tine să o găsești pe cea care îți va oferi condițiile perfecte pentru productivitate și calm cât timp lucrezi remote.

Cum asigură Operator-flexibil munca de acasă

La Operator-flexibil recrutăm persoane care vor să lucreze ca operatori chat. Clienții noștri își desfășoară activitatea pe platforme de chat online fantasy, unde angajații buni sunt văzuți ca stâlpul de sprijin al companiei.

Operatorii de text chat de la Operator-Flexibil ajută viețile a mii de oameni singuri. Aceștia le fac zilele mai bune discutând cu ei online în mod anonim folosindu-se de personaje fantasy.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote pentru echipa noastră. Poți lucra oricât de mult sau de puțin vrei. Este perfect pentru studenți! Venitul tău e calculat în funcție de cât de multe mesaje poți procesa.

Vei discuta despre orice subiect din viața cotidiană, sporturi, vreme, vise, fantezii și chiar subiecte mult mai explicite. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca agent de chat vei:

  • Rămâne 100% anonim (folosești doar text, fără voce sau video);
  • Lucra independent și cu 100% flexibilitate;
  • Câștiga în funcție de cât de mult vei lucra;
  • Ajuta pe cei care au nevoie de o persoană cu care să vorbească.

Ți se pare interesantă oferta noastră?