Lucrează de la distanță în mod corect: Ai grijă de postura ta

Lucrează de la distanță în mod corect: Ai grijă de postura ta

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Ai grijă de postura ta

Lucrăm de pe drumuri, lucrăm de la distanță sau de acasă permanent și asta ne pune în avanpostul durerilor. Te dai jos din pat, mergi la masa din bucătărie sau la o cafenea și începi să lucrezi. Din păcate sună cunoscut pentru mulți dintre noi.

Realitatea noastră este lucrul de la distanță. Să facem un efort să introducem aici și ergonomia, echilibrul, rutina sănătoasă și dieta adecvată. Altfel o să vorbim din ce în ce mai des cu medici și cunoștințe despre dureri de gât, spate, umeri și picioare.

Pare că majoritatea se descurcă, în loc să descurce problema lucratului de la distanță. Pe moment rezolvi problema tolănindu-te pe canapea cu laptopul pe burtă. Să realizăm cât de departe este această postură față de o poziție adecvată la un birou. Oasele și mușchii nu sunt obișnuite să stea într-o poziție care exercită asemenea stres.

Chiar avantajul muncitului de la distanță, libertatea pe care o ai, îți poate ajunge dușman. Vei ajunge să te concentrezi mai puțin, să lucrezi mai prost, să ai dureri și să te chinui să găsești mereu o poziție mai confortabilă pe un colț de canapea.

Optimizează-ți locul de muncă de la distanță

Începe cu postura. Asigură-te că monitorul calculatorului tău sau al laptopului este poziționat la nivelul ochilor tău. Dacă te uiți în jos atunci când lucrezi, șansele sunt că ai umerii într-o poziție aplecată, deci greșită. 

Plasează-ți monitorul sau laptopul peste un maldăr de cărți și folosește-te de o tastatură separată. Gâtul și umerii îți vor mulțumi.

Pentru a dobândi o postură ideală când lucrezi la distanță sau de acasă, cel mai bine investești într-un scaun ergonomic, care îți va permite să ai șoldurile doar puțin mai sus de nivelul genunchilor și tălpile direct în fața ta. Această postură te va ajuta să eviți durerile lombare.

Dacă nu ai un scaun ergonomic de birou, cel mai bine achiziționezi o pernă ergonomică pentru șezut și/sau una pentru spate. Astfel se menține poziția corectă în timp ce lucrezi de acasă.

Continuând, în timp ce stai jos, umerii trebuie să fie drepți, deasupra șoldurilor, iar urechile tale deasupra umerilor. Imaginează-ți o linie care unește urechile între ele, umerii și șoldurile. Aceste trei linii trebuie să rămână paralele cât timp lucrezi de la distanță.

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

Protejează-ți încheieturile

Să lucrezi de acasă te va pune în primă fază să lucrezi de la masa din bucătărie sau de la un birou ad-hoc. Aceste suprafețe tari îți pot răni încheieturile și coatele, iar mai departe o postură greșită poate provoca sindrom de tunel carpian.

Ai grijă să rămâi cu încheieturile paralele cu biroul și tastatura. Dacă simți deranj de pe acum, nu strică să te interesezi de o pernă sau un suport pentru încheieturi.

Nu uita să iei pauze

O postură sănătoasă îți sporește productivitatea cât timp ești concentrat. Încearcă să tinzi către această postură de fiecare dată când începi o zi nouă de muncă de la distanță.

Zilele și corpurile noastre sunt făcute să fie dinamice, să se miște. Postura aceea ideală este pentru cât timp lucrezi. Odată la ceva vreme, ia o pauză și mișcă-te liber, arcuiește-ți spatele, mișcă-te cât să simți că ți se întind mușchii și tendoanele.

Un birou scump n-o să te ajute cu asta. Cheia stă la tine, pune-ți o alarmă care să-ți aducă aminte să te miști pentru a da o pauză binemeritată ochilor, picioarelor și spatelui tău.

Nu face din pat birou

Poate că ți s-a părut că ai descoperit ceva incredibil prima oară când ai lucrat din pat. Adevărul este că să lucrezi din pat mai mult de o oră pe zi nu-i recomandabil, nici productiv, nici corect pentru patul tău.

Vizualizează diferența între zona unde lucrezi și zona unde dormi. Sunt doua activități diferite, care au zone diferite de desfășurare. Atunci când le combini, creierul tău devine confuz și începe să nu mai exceleze la nici una, somnul tău devine mai puțin adânc și munca ta mai puțin calitativă.

Prevenția e mai bună decât tratamentul

Cât timp lucrezi de la distanță și nu faci naveta în fiecare zi, ar trebui să te gândești mai des la postura ta. Postura, scheletul și mușchii tăi vor avea doar de beneficiat de pe urma mișcării și activităților fizice.

Mișcările naturale pentru cei care merg la birou nu sunt aceleași pentru cei care lucrează de la distanță. Avantajul tău este că îți faci singur programul și poți să adaugi mișcare în programul tău zilnic.

Concentrează-te pe sfaturile acestea, pune-ți un timer și analizează felul în care stai atunci când lucrezi. Lucratul de la distanță se îmbină perfect cu activitățile în aer liber.

Cum asigură Operator-flexibil munca de acasă

La Operator-flexibil recrutăm persoane care vor să lucreze ca operatori chat. Clienții noștri își desfășoară activitatea pe platforme de chat online fantasy, unde angajații buni sunt văzuți ca stâlpul de sprijin al companiei.

Operatorii de text chat de la Operator-Flexibil ajută viețile a mii de oameni singuri. Aceștia le fac zilele mai bune discutând cu ei online în mod anonim folosindu-se de personaje fantasy.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote pentru echipa noastră. Poți lucra oricât de mult sau de puțin vrei. Este perfect pentru studenți! Venitul tău e calculat în funcție de cât de multe mesaje poți procesa.

Vei discuta despre orice subiect din viața cotidiană, sporturi, vreme, vise, fantezii și chiar subiecte mult mai explicite. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca agent de chat vei:

  • Rămâne 100% anonim (folosești doar text, fără voce sau video);
  • Lucra independent și cu 100% flexibilitate;
  • Câștiga în funcție de cât de mult vei lucra;
  • Ajuta pe cei care au nevoie de o persoană cu care să vorbească.

Ți se pare interesantă oferta noastră?