Top 5 gadgeturi necesare pentru munca de la distanță

Top 5 gadgeturi necesare pentru munca de la distanță

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Gadgeturi necesare pentru munca de la distanță

Lucrezi din confortul casei tale sau de pe o plajă din Zakynthos? Ai aflat deja că un tip de confort e bun pentru Netflix și primit invitați, iar altul este bun pentru a munci în mod sănătos. E important să delimitezi zona de lucru de zona de relaxare. În această zonă de lucru vom găsi gadgeturile pentru munca de la distanță completate de o atmosferă liniștită.

Primul pas este să găsești acel colț unde să ai lumină naturală (de preferat) sau lumină artificială și liniște cât să te poți concentra. O să presupunem că ai deja un laptop și o conexiune la internet stabilă și puternică pentru a duce fluxul unei zile de muncă obișnuite.

Căști noise cancelling

Dacă nu te concentrezi nu muncești eficient și ești predispus la greșeli. Primul gadget pentru munca de la distanță sunt căștile cu funcție de anulare a zgomotului.

Gama disponibilă pe piață este destul de largă încât poți alege căști care anulează zgomotul permanent sau căști care anulează zgomotul doar când apeși pe un buton. În felul acesta poți avea momente când ești atent la copiii tăi, sau la televizor sau poate chiar la difuzorul de anunțuri din gară sau aeroport.

Bonus: dacă nu-ți plac căștile poți încerca un aparat de zgomot alb (sau white noise machine) care va bloca zgomotele din exterior și îți va da un background calm pe care să poți lucra liniștit.

Suport pentru laptop

suport pentru laptop

Birourile și cafenelele de unde vei lucra nu au fost concepute pentru a-ți menaja postura. Corpul tău îți va mulțumi dacă vei investi cu chibzuință într-un gadget pentru munca de la distanță (sau de pe drum) care îți va corecta unghiul și poziția palmelor în timpul muncii.

Există standere mai complexe, în care poți conecta laptopul, o tastatură și un monitor, unde laptopul rămâne nucleul pe care nu îl vei mai atinge în mod direct. Alte modele sunt simple, portabile și ușoare, bune de luat cu tine. Ambele categorii te ajută să lucrezi cu o postură corectă oriunde te-ai afla.

Hub USB sau docking station

Cu cât mai portabil este un laptop cu atât este mai puțin practic. Când am început lucrul la distanță, acest gadget mi-a salvat viața. Hub-ul se conectează la laptop și îi dezvoltă capacitățile de conectivitate.

Câștigi spațiu și oportunități – acum încarci telefonul mobil, camera foto, te conectezi la un monitor extern prin HDMI și la rețeaua de fibră optică. Toate astea în același timp, prin intermediul unui singur gadget. Toate firele sunt așezate organizat și toate device-urile se încarcă în același timp. 

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

Hard disk extern

Se apropie de final memoria internă a laptopului? Vrei un loc unde să pui clipurile și imaginile din călătorii? Sau poate vrei un back-up în caz de urgență? Soluția evidentă este un hard disk extern.

Când cumperi un asemenea accesoriu pentru home office trebuie să ai în vedere 3 criterii: dimensiune, preț și viteză. Pe deasupra, recomandăm să alegi un brand cunoscut și un produs care are recenzii destule pentru a te convinge.

În opinia noastră, acest gadget pentru munca remote trebuie sa fie aproximativ cât o palmă, să aibă minim 1 TB de spațiu și recenzii care îi atestă folosința printre cei care lucrează de la distanță.

Adaptor universal pentru priză

Cuvântul universal poate fi înlocuit de global sau mondial. Cu ajutorul acestui simplu accesoriu pentru lucrul remote vei avea întotdeauna curent pentru a-ți încărca celelalte gadgeturi.

Pentru home office recunoaștem că acest device nu este necesar, însă el devine magic în călătorii. Fie că te duci în UK la prieteni, ori că îți iei viața în dinți și începi o viață de nomad digital, cu acest accesoriu în geantă o să lucrezi de la distanță necontenit.

Accesorii pentru postură

  • O pernă care îți va schimba viața și îți va proteja coloana. Nu aștepta până te doare coccisul sau coloana pentru cumpăra perna ergonomică. Datorită formei și materialelor sale ergonomice, coloana ta va sta într-o poziție mai bună.
  • Un suport pentru picioare, asemenea unei perne pentru șezut, îți va salva coloana. Poziția picioarelor la birou aduce foarte multă presiune în zona lombară. Suportul ergonomic contribuie la o circulație a sângelui mai bună și la o poziție de lucru mai sănătoasă.

Sperăm din tot sufletul ca accesoriile pentru munca de la distanță prezentate mai sus să vă îmbunătățească calitatea vieții și a muncii, atât la biroul de acasă cât și din cafenele sau din călătoriile pe care urmează să le faceți.

Cum asigură Operator-flexibil munca de acasă

La Operator-flexibil recrutăm persoane care vor să lucreze ca operatori chat. Clienții noștri își desfășoară activitatea pe platforme de chat online fantasy, unde angajații buni sunt văzuți ca stâlpul de sprijin al companiei.

Operatorii de text chat de la Operator-Flexibil ajută viețile a mii de oameni singuri. Aceștia le fac zilele mai bune discutând cu ei online în mod anonim folosindu-se de personaje fantasy.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote pentru echipa noastră. Poți lucra oricât de mult sau de puțin vrei. Este perfect pentru studenți! Venitul tău e calculat în funcție de cât de multe mesaje poți procesa.

Vei discuta despre orice subiect din viața cotidiană, sporturi, vreme, vise, fantezii și chiar subiecte mult mai explicite. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca agent de chat vei:

  • Rămâne 100% anonim (folosești doar text, fără voce sau video);
  • Lucra independent și cu 100% flexibilitate;
  • Câștiga în funcție de cât de mult vei lucra;
  • Ajuta pe cei care au nevoie de o persoană cu care să vorbească.

Ți se pare interesantă oferta noastră?