Top 5 cafenele laptop friendly în București

Top 5 cafenele laptop friendly în București

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Cafenele laptop friendly în București

Cei mai nomazi dintre noi, anume cei care au un loc de munca remote, știu că Bucureștiul este un loc fertil pentru cafenele. Însă nu toate sunt potrivite pentru o zi de lucru. Cafenelele nu sunt întotdeauna cele mai încăpătoare, iar prizele n-au fost plasate având în minte lucratul de la distanță.

Pentru a te ajuta să navighezi arealul cafenelelor laptop friendly din București îți propunem 5 locuri tocmai bune din toate punctele de vedere: WiFi, prize, atmosferă și locație.

La Vita e Velo

Prima cafenea laptop friendly are un latte cremos, oferă umbra și adăpost de gălăgie. Situată chiar în centrul Bucureștiului, adăpostită între Camera de Comerț și Industrie și Ambasada Cehiei, LVEV (cum se numesc chiar ei) oferă destule locuri pentru vizitatori și pentru cei care caută a lucra de la distanță pentru ceva vreme.

Există și un etaj superior, deci poți să te retragi departe de clinchetul ceștilor și zumzetul discuțiilor despre biciclete. Mai departe de etajul superior recomandăm o pereche de căști care să te izoleze de sunetul exterior. O cafenea laptop friendly înseamnă să coabitezi cu cei care discută și se bucură de compania prietenilor. Să ne izolăm fonic și să pornim primul task al zilei.

Mențiune: pleacă de acasă cu bateria laptopului încărcată la maximum și cu încărcătorul după tine sau investește într-un powerbank de minimum 20000 mAh.

AM. Speciality Coffee

Puțin mai departe de centrul istoric al Bucureștiului, dar nu atât de departe încât să apară cartierele socialiste pline de blocuri cu 10 etaje, se află următoarea cafenea laptop friendly, AM. Specialty Coffee.

Când te uiți de afară nu îți dai seama cât de spațios este defapt. Ai loc destul, ai prize, ai WiFi și ai liniște. AM. aproape că se declară o oază pentru cei care lucrează de la distanță sau proiecte pentru facultate.

Ai cafea de specialitate și patiserie diversă cât să te mulțumească până la prânz. Pentru o masă copioasă recomandăm să mergi 1 minut până la Piața Regina Maria și să mănânci la Dineș, un restaurant tradițional care știe să facă un prânz cum se cuvine.

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

La Petite Bouffe

la petite bouffe bucuresti
Sursă: la-petite-bouffe-cotroceni.business.site

Axa cafenelelor laptop friendly unește acum zona dealului Filaret cu cartierul Cotroceni. Liniștit, umbrit, rezidențial, aici te vei simți în sânul comunității. Am ales special mai multe zone din București, știind că ai un loc de muncă de la distanță, deci picioarele tale au nevoie de plimbare.

Numele cafenelei înseamnă în traducere liberă, “la pisicul ghiftuit”, și e pe bună dreptate. Separat de cafeaua excelentă, aici au și pâine bună de luat acasă și de dus părinților și prietenilor.

Locul are o aură, o licărire ușoară, care nu pălește ci arde constant și te cheamă ușor spre ea. Adeseori vei vedea aici oameni citind sau lucrând remote din spatele laptopurilor. Nu te vei cufunda în singurătate în cartierul Cotroceni.

J’ai Bistrot

Dacă ai căutat până acum un loc laptop friendly cu gradină, aici e zona ta. Până acum n-am avut grădini, sau am avut prea puțină (vezi la AM. Specialty Coffee). La J’ai schimbăm macazul, avem o cameră normală de bar, iar în spatele ei o grădină superbă cu câțiva copaci și bănci lungi de lemn.

O grădină nu prea are prize, așa că mai bine ai miza pe un powerbank și pe o baterie încărcată. Eventual poate o vorbă dulce personalului, suntem siguri că nu-s oameni răi cu cei care lucrează de la distanță.

La J’ai poți să închizi laptopul la prânz și să iei ceva de mancare, direct de la bucătăria lor. De cafele nu mai spun, se pricep la tot ce fac.

Mențiune: posibil să fie aglomerat, posibil să existe copii și gălăgie, depinde când îți propui să lucrezi de aici. Locația este laptop friendly dar norocul ți-l mai faci și singur.

Grădina Dorobanți

Axa cafenelelor laptop friendly continuă, urcă de la Cotroceni spre UNARTE, iar apoi spre Calea Dorobanți. Una dintre cele mai cunoscute artere ale Bucureștiului, brăzdată evident de nenumărate restaurante și cafenele. Un loc pe care dacă-l iei la pas, pui la cale încă 2 liste cu locuri din care poți lucra remote.

Dintre toate locurile laptop friendly Grădina Dorobanți e cea mai departe de o cafenea. Totuși, ai un loc de muncă de la distanță și lucrezi de unde vrei așa că, de ce nu?

Grădina Dorobanți se întinde cât vezi cu ochii. Plante, bean bags, studenți de la ASE, un bar lung cu barmani abili și liniște după noroc. Oricât de gălăgioși ar putea deveni studenții, vei avea mereu un loc departe de zgomot, tot în grădină.

Mențiune: aici nu e cafenea și nici nu e de mărimea unei cafenele, deci vino cu un hotspot WiFi pentru siguranța ta.

Încheiem cu Grădina Dorobanți și plasăm în sarcina ta să găsești locul unde vei merge în pauza de masă sau unde îți vei continua aventura lucratului de la distanță din București. Spor la treabă!

Cum asigură Operator-flexibil munca de acasă

La Operator-flexibil recrutăm persoane care vor să lucreze ca operatori chat. Clienții noștri își desfășoară activitatea pe platforme de chat online fantasy, unde angajații buni sunt văzuți ca stâlpul de sprijin al companiei.

Operatorii de text chat de la Operator-Flexibil ajută viețile a mii de oameni singuri. Aceștia le fac zilele mai bune discutând cu ei online în mod anonim folosindu-se de personaje fantasy.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote pentru echipa noastră. Poți lucra oricât de mult sau de puțin vrei. Este perfect pentru studenți! Venitul tău e calculat în funcție de cât de multe mesaje poți procesa.

Vei discuta despre orice subiect din viața cotidiană, sporturi, vreme, vise, fantezii și chiar subiecte mult mai explicite. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca agent de chat vei:

  • Rămâne 100% anonim (folosești doar text, fără voce sau video);
  • Lucra independent și cu 100% flexibilitate;
  • Câștiga în funcție de cât de mult vei lucra;
  • Ajuta pe cei care au nevoie de o persoană cu care să vorbească.

Ți se pare interesantă oferta noastră?