5 mituri despre munca de la distanță

5 mituri despre munca de la distanță

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Mituri despre munca de la distanță

Obișnuiam să mergem la birou și după acasă. În felul acesta ne organizăm viața în jurul jobului. Astăzi mai degrabă ne organizăm munca în jurul vieții.

Aproape doi ani de muncă remote au cauzat o schimbare comportamentală și întoarcerea la vechiul mod de muncă nu mai e posibilă, cel puțin nu cu ușurință. 

Munca remote a apărut ca o rezolvare în timpul pandemiei, iar acum a rămas întipărită ca nou mod de lucru, foarte mulți dintre cei care au ajuns să lucreze acasă în timpul evenimentului global au ales să continue munca de acasă și după ce restricțiile au fost ridicate.

1. Performanța e greu de urmărit

La fel ca majoritatea problemelor manageriale, soluția vine din adaptare. Managerii, la fel ca angajații lor, trebuie să se schimbe pe noua frecvență post-corona într-un mod eficient și echitabil.

De pildă, în loc să se concentreze pe semnale de activitate din partea angajaților, managerii ar trebui să fie antrenați să se concentreze pe performanța și rezultatele angajaților. Astfel că, timpul petrecut la birou, sau pe un task nu este un indicator al productivității. Ne aflăm în momentul în care conducatorii business-urilor trebuie să reconstruiască tiparele.

mituri despre munca de acasa

2. Prezența la birou este crucială pentru inspirație

Poate părea că inspirația, asemenea cutremurelor, apare din neant. Cu toate acestea, există căi de a facilita inspirația, pe lângă adunarea colectivului la birou în fiecare săptămână cu speranța că de acolo va lovi inspirația.

Ședințele de brainstorming creează spațiul necesar angajaților care lucrează de la distanță. Aici ei se concentrează și construiesc idei care altfel ar fi irosite. Perioada de discuții libere plasată înainte și după call-uri facilitează discuțiile libere între colegi. Platformele de comunicare internă, camerele de chat, cum este Slack, țin locul unor bucătării și birouri fizice. Aici fiecare glas este egal, ideile nu sunt împinse de cel care care glasul cel mai puternic.

3. Adevărații angajați se vor întoarce la birou pentru a munci

Multiple studii, și chiar cunoscuții tuturor, ne-au arătat că cei care lucrează de la distanță lucrează mai mult decât ar munci de la birou birou.

Sentimentul oamenilor nu e despre muncă în general, ci despre eficiență. Vor să muncească exact cât e necesar pentru a termina treaba, asta nu înseamna ca vor să lenevească.

Adevăratele piedici din fața întoarcerii la birou sunt: drumul până la birou (naveta), ora de începere sau ora de încheiere a programului, ședințele fără noimă și dress-code-ul inconfortabil și nenecesar.

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

4. Cei care lucrează de acasă devin deconectați de la colegii lor

Canalele digitale de comunicare compensează majoritatea discuțiilor care apar pe timpul zilei pe coridoare sau la bucătărie. Ele sunt accesibile tuturor, indiferent de locație, funcție sau alte obstacole.

5. Cei care merg la birou primesc mai multe oportunități decât cei care muncesc 100% remote

Este adevărat că există o înclinare, iar promovările și oportunitățile sunt influențate de proximitate și familiaritate. Să recunoaștem acest lucru înseamna să recunoaștem că avem un management leneș. Un manager bun va vedea clar ce înseamna performanța, va măsura calitatea muncii obținută de la un om și va reuși să împartă proiectele pe măsura celor din subordine, fără a fi nevoie să vadă fețe.

În multe cazuri, problemele apărute din munca de acasă nu sunt noi, ele existau încă de când obișnuiam să lucrăm de la birou. Munca de acasă sau de la distanță este un loc de muncă modern. Trebuie doar să învățăm să lucrăm în acest fel.

Cum asigură Operator-flexibil munca de acasă

La Operator-flexibil recrutăm persoane care vor să lucreze ca operatori chat. Clienții noștri își desfășoară activitatea pe platforme de chat online fantasy, unde angajații buni sunt văzuți ca stâlpul de sprijin al companiei.

Operatorii de text chat de la Operator-Flexibil ajută viețile a mii de oameni singuri. Aceștia le fac zilele mai bune discutând cu ei online în mod anonim folosindu-se de personaje fantasy.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote pentru echipa noastră. Poți lucra oricât de mult sau de puțin vrei. Este perfect pentru studenți! Venitul tău e calculat în funcție de cât de multe mesaje poți procesa.

Vei discuta despre orice subiect din viața cotidiană, sporturi, vreme, vise, fantezii și chiar subiecte mult mai explicite. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca agent de chat vei:

  • Rămâne 100% anonim (folosești doar text, fără voce sau video);
  • Lucra independent și cu 100% flexibilitate;
  • Câștiga în funcție de cât de mult vei lucra;
  • Ajuta pe cei care au nevoie de o persoană cu care să vorbească.

Ți se pare interesantă oferta noastră?