Cele mai bune orașe din România pentru lucrul de la distanță

Cele mai bune orașe din România pentru lucrul de la distanță

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Cele mai bune orașe pentru lucrul de la distanță

Ai un job remote și vrei să te bucuri de libertatea pe care ți-o oferă? De ce să nu pleci chiar acum către cel mai apropiat oraș? Ai putea să te stabilești acolo pentru 2-3 luni, să înveți de la localnici, să trăiești ca ei, totul în timp ce lucrezi de la distanță.

Când biroul tău merge cu tine peste tot e ușor să călătorești, să îți vezi familia sau să te bucuri de lumina și căldura soarelui de la amiază. Topul nostru vine ca un îndemn la explorare, la adoptarea stilului de viață liber, care îți permite să lucrezi la distanță fără a fi legat de un birou fizic și de meeting-uri nesfârșite. 

Iată un top, fără o ordine anume, în care prezentăm cele mai bune orașe din România pentru a lucra de la distanță. Poți să le vizitezi sau să te stabilești acolo, depinde doar de tine.

Oradea

oradea

Declarat în 2016 cel mai sigur oraș din țară, Oradea este în același timp și printre cele mai frumoase orașe din țară. Clădirile istorice art nouveau sunt restaurate recent și emană o energie cum rar întâlnești în alte orașe din România. Lucrând de la distanță, dintr-o cafenea, o să poți să te bucuri de oraș ca de compania unui prieten bun.

Poziția orașului Oradea este perfectă pentru a călătorii în restul Europei. De aici sunt doar 350 de km până la Viena. Loc cu care am putea spune că Oradea este asemănat prin influențele ei occidentale. Patrimoniul cultural este de puternică influență austro-ungară. 

Pentru început recomandăm o privire de ansamblu a orașului. Cel mai bine se vede din turnul primăriei, de la etajul 4. În același turn, turiștii se pot bucura de un ceas care cântă la fiecare oră Marșul lui Iancu.

Timișoara

timisoara

Un oraș studențesc curat, plin de parcuri și piețe, atracții și evenimente culturale. Într-o pauză sau chiar într-o zi în care te decizi să lucrezi din parc, recomandăm neapărat o plimbare de-a lungul Begăi, râul care străbate Timișoara de la est la vest.

Să lucrezi de la distanță de aici poate deveni minunat. Timișoara este un oraș cu influențe Europene, oamenii sunt calzi, centrul istoric este minunat de explorat, transportul în comun vine la timp, iar mersul pe bicicletă este disponibil oricui grație sistemului de bike-sharing implementat în oraș.

Timișoara este un nucleu cultural. Există evenimente de teatru, film, muzica și dans pe toată durata anului. Depinde doar de tine, cât vrei să lucrezi de la distanță din Timișoara?

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

Cluj-Napoca

cluj-napoca

Cluj-Napoca, sau simplu Cluj, este al doilea cel mai mare oraș din România. Aici există un melanj de clădiri medievale, comori arhitecturale moderne și giganți de sticlă.

Traiul are  viteză mai mică decât în alte orașe, clujenii fiind recunoscuți pentru liniștea și calmul cu care tratează viața de zi cu zi. E ușor să iei pulsul orașului, doar ieși la o plimbare prin oraș și ascultă cu toate simțurile felul lor de a fi.

Învață să trăiești de la cei mai tineri, munca de la distanță îți permite să iei parte la cele mai interesante activități pe care le oferă Clujul. Ne referim evident la cafenelele și barurile din oraș și la festivalurile verii, Untold și Electric Castle.

Brașov

brasov

Localizat în inima țării, Brașov este probabil a doua cea mai cunoscută destinație din țară după București. Setează-ți biroul de lucrat de la distanță aici și este garantat să continui explorarea ținutului transilvănean împreună cu laptopul. Cum internetul de mare viteză există mai peste tot în țara noastră, recomandăm să continui munca din locurile de lângă Brașov.

Orașul în sine este destul de compact și evident că vizitarea lui îți va fi ușoară când lucrezi remote. O să îți relaxezi privirea mergând prin centrul istoric al Brașovului, unde se întâlnesc elemente medievale și baroce. Vei avea impresia că pășești într-o lume de povești.

Spre deosebire de America, semnul Hollywoodian plasat pe Tâmpa este vizitabil. Până la el poți merge pe jos sau lua telecabina. Indiferent de dimensiunea vizitei tale, trebuie neapărat să urci aici. Rudele tale se vor supăra dacă nu le trimiți poze cu Brașovul de sus.

București

bucuresti

Poate o mențiune nedemnă de acest top, având în vedere curățenia și grația orașelor prezentate mai sus, Bucureștiul este totuși un loc unde viața este ca într-un furnicar. Acțiuni, evenimente, concerte, dansuri, pășește doar în afara casei și vei fi luat pe sus de dinamicitatea orașului.

Alege să lucrezi la distanță de aici și alege să te plasezi în locul cu cele mai multe oportunități.

Bucureștiul nu se bucură de curățenie sau de clădiri reabilitate. Defapt, marea majoritate a clădirilor din zona ultracentrală a orașului ar putea pica la următorul cutremur mai serios. Asta îl face mai nesigur, dar nu și mai puțin lipsit de istorie. Patrimoniul arhitectonic al orașului este vast, iar numai un locuitor pasionat (nu oricare) îți poate destăinui cele mai frumoase zone întrucât există comori neștiute în fiecare cartier.

Aici totul e aglomerat și grăbit, poate chiar vulgar în anumite ipostaze comparat cu celelalte orașe menționate mai sus. Și totuși e cel mai vizitat oraș din țară. 

A lucra remote din București e ceva popular printre conaționali sau străini. Există nenumărate spații de coworking, birouri shared și cel mai mare număr de expați și nomazi digitali. Cu ușurință găsești o cafenea nouă în fiecare zi, evenimente și oameni cu care să socializezi.

Nu mai vrei să lucrezi de acasă? Ia laptopul cu tine, pornește hotspot-ul și explorează țara. Lucrează de la distanță de oriunde dorești.

Cum asigură Operator-flexibil munca de acasă

La Operator-flexibil recrutăm persoane care vor să lucreze ca operatori chat. Clienții noștri își desfășoară activitatea pe platforme de chat online fantasy, unde angajații buni sunt văzuți ca stâlpul de sprijin al companiei.

Operatorii de text chat de la Operator-Flexibil ajută viețile a mii de oameni singuri. Aceștia le fac zilele mai bune discutând cu ei online în mod anonim folosindu-se de personaje fantasy.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote pentru echipa noastră. Poți lucra oricât de mult sau de puțin vrei. Este perfect pentru studenți! Venitul tău e calculat în funcție de cât de multe mesaje poți procesa.

Vei discuta despre orice subiect din viața cotidiană, sporturi, vreme, vise, fantezii și chiar subiecte mult mai explicite. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca agent de chat vei:

  • Rămâne 100% anonim (folosești doar text, fără voce sau video);
  • Lucra independent și cu 100% flexibilitate;
  • Câștiga în funcție de cât de mult vei lucra;
  • Ajuta pe cei care au nevoie de o persoană cu care să vorbească.

Ți se pare interesantă oferta noastră?