8 sfaturi: Cum să mănânci sănătos atunci când lucrezi de acasă

8 sfaturi: Cum să mănânci sănătos atunci când lucrezi de acasă

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Cum să mănânci sănătos atunci când lucrezi de acasă

Ești cu căștile în urechi, lucrezi de acasă, asculți muzică și îți planifici în gând ce ai de făcut pe azi. Cumva ai ajuns în bucătărie și mănânci cereale direct din cutie. Sau opusul, ai lucrat mai toată ziua fără pauză și nu ai apucat să mănânci ceva. Sau poate mentalitatea care te împinge să ai un pachet de biscuiți lângă tine din care să ciugulești în timpul taskurilor s-a transformat într-un mod de viață.

E greu să ai un sistem de nutriție bine pus la punct când ai un job de acasă. Ești comod, ai mâncare în jurul tău și nu există reguli. Spre deosebire de un birou, când lucrezi de acasă îți faci singur programul și ești liber să mănânci cât e ziua de lungă. Acest obicei îți poate deturna productivitatea și sănătatea.

Nu lucra din bucătărie

Primul pas când îți instalezi biroul de lucru de la distanță este să nu-l pui lângă bucătărie. Tentația e mare, iar frigiderul e pe măsură. Stabilește-ți ore fixe la care să mergi în bucătărie să mănânci. 

Dacă ți se pare greu să urmărești acest program, pune-ți un sticker pe frigider care să-ți amintească regula. Dacă nici stickerul nu funcționează poți investi într-un frigider cu parolă și timer.

Stabilește un orar fix pentru mese

Deja îți planifici munca pentru job și viața în restul timpului – alarmă la trezire, exerciții fizice, shopping, curățenie – de ce să nu îți planifici și mesele? Te cunoști cel mai bine și știi că de obicei iei masa după jumătatea zilei așa că o poți fixa. Până la cină mănânci fructe? Super, notează în program. Nimic nu e mai satisfăcător ca un plan bine pus la punct când lucrezi de la distanță.

Tratează-ți mesele după un program bine stabilit, ordinea și predictibilitatea funcționează cel mai bine pentru programul oamenilor. Suntem ființe simple și e ușor să aderăm la un program. Greu este să ne ținem de el când biroul de la care lucrăm de acasă e fix lângă frigider. 

Stabilește un orar fix pentru mese

Nu uita să mănânci

Se întâmplă adesea să începem un task, ne concentrăm și nu ne oprim până ce nu l-am dus la bun sfârșit. Acest proces poate dura de la 1 oră la 5 sau 6 ore când lucrezi de la distanță.

Rămâi concentrat la treabă, dar nu-ți lua gândul de la necesitățile tale fizice. Corpul tău funcționează cu energia pe care o obține din hrană, apă și odihnă. Dacă îți place productivitatea îndelungată, trebuie să te oprești să alimentezi când corpul îți dă semne.

Poți să pui o alarmă la orele prânzului, să închizi biroul de unde lucrezi de acasă, și să mergi să mănânci. Nu vrei să păstrezi toată foamea pentru finalul programului și să mănânci în mod excesiv, cât pentru toată ziua.

Pregătește-ți mesele în avans

Se simte bine momentul din bucătărie, când încropești o masă fără să aștepți la coadă la cantină sau la restaurant. Ai tot ce trebuie pentru o masă sănătoasă, gata pregătit pentru gătit. Acesta-i un sentiment care îți va aminti să mănânci când lucrezi de acasă.

Ai decis ce vrei să mănânci în zilele săptămânii? Perfect, poți să tai și să feliezi exact cât ai nevoie pentru o porție. Când simți foamea, totul se mișcă rapid, mănânci mâncare caldă și sănătoasă. Ușor, nu?

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

Concentrează-te pe alimente naturale

Alimentele naturale, neprocesate, direct de la piață sau de la standul cu fructe și legume proaspete de la hipermarket ne ajută să ne simțim mai bine și să ne păstrăm concentrarea mai multă vreme. Cu toate astea, ele nu sunt egale în fața tuturor.

Data viitoare când simți poftă de ciocolată gândește-te la ce am zis mai sus. Concentrează-te pe fibre, fructe, legume, proteine vegetale și animale. Combină acest sfat cu pregătirea meselor în avans și vei scăpa de mâncatul compulsiv de dulciuri și snacksuri nesănătoase.

Mănâncă fără distrageri

Când lucrezi de acasă, tentația e mare să continui să lucrezi în timp ce mănânci. Chiar dacă ești liber să o faci, cel mai bine este să eviți asta. Din punct de vedere al nutriției, mâncatul cu distrageri nu ajută deloc la digestie, poți ajunge să mănânci mai mult decât e cazul sau să te simți gol la finalul mesei.

Închide laptopul, îndepărtează-te de biroul unde lucrezi de acasă și mergi la bucătărie. Aici poți să stai relaxat cât timp mănânci și să te bucuri de masa ta.

Nu uita să bei apă

Probabil ai avut dureri de cap cauzate de deshidratare, toți le-am avut. Majoritatea oamenilor uită, sau nu consideră esențială apa în timpul lucrului de acasă. Efectul este evident, un corp deshidratat nu va reuși să fie la fel de performant ca un corp hidratat.

La fel cum ai pus o alarmă pentru mâncare, poți pune una și pentru apă. Umple o sticlă de 2 litri cu apă și pune-o pe biroul tău de acasă. Dacă nu îți amintești natural să bei, atunci setează alarma din oră în oră și bea câte un pahar mare cu apă.

Mențiune de aur: hidratarea se face numai și numai cu apă. Stai departe de sucuri cu acid și zahăr. O să simți un plus de energie pe moment de la zahăr însă, per total, corpul tău nu se hidratează și nici nu absoarbe nutrienți.

Strategiile prezentate mai sus nu trebuie luate pe rând, ci integrate complet în programul unui om care care un job de la distanță. Toate la un loc, aceste sfaturi îți vor crește productivitatea și te vor face să te simți mai bine cu corpul tău și munca ta.

Cum asigură Operator-flexibil munca de acasă

La Operator-flexibil recrutăm persoane care vor să lucreze ca operatori chat. Clienții noștri își desfășoară activitatea pe platforme de chat online fantasy, unde angajații buni sunt văzuți ca stâlpul de sprijin al companiei.

Operatorii de text chat de la Operator-Flexibil ajută viețile a mii de oameni singuri. Aceștia le fac zilele mai bune discutând cu ei online în mod anonim folosindu-se de personaje fantasy.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote pentru echipa noastră. Poți lucra oricât de mult sau de puțin vrei. Este perfect pentru studenți! Venitul tău e calculat în funcție de cât de multe mesaje poți procesa.

Vei discuta despre orice subiect din viața cotidiană, sporturi, vreme, vise, fantezii și chiar subiecte mult mai explicite. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca agent de chat vei:

  • Rămâne 100% anonim (folosești doar text, fără voce sau video);
  • Lucra independent și cu 100% flexibilitate;
  • Câștiga în funcție de cât de mult vei lucra;
  • Ajuta pe cei care au nevoie de o persoană cu care să vorbească.

Ți se pare interesantă oferta noastră?