Care joburi cu lucru de acasă sunt potrivite pentru persoanele cu dizabilități?

Care joburi cu lucru de acasă sunt potrivite pentru persoanele cu dizabilități?

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

În România, 3,86% dintre adulți au dizabilități. În cifre, înseamnă 854.965 de persoane. Din păcate, se pare că pentru această grupă de oameni obținerea unui job se dovedește dificilă. Doar 7,3% din persoanele cu dizabilități fac parte din forța de muncă. Cifrele sunt dezamăgitoare, dar adevărate.

Pentru mulți dintre cei care au un tip de dizabilitate, munca de acasă s-a dovedit salvatoare pentru că multe dintre spațiile de birouri nu sunt adaptate pentru situațiile lor. Cum lucrul de acasă a început să câștige teren, situația s-a schimbat în bine și au apărut multe posturi disponibile cu lucru de acasă pentru persoanele cu dizabilități.

Disponibile nu sunt doar poziții pentru persoane fără experiență, sunt posturi unde este nevoie de oameni educați care din păcate suferă de dizabilități.

Lucrul de acasă, cu jumătate de normă sau normă întreagă, te poate ajuta să câștigi un trai decent dacă îți face plăcere să îți faci programul după bunul plac și nu te deranjează să stai în fața calculatorului majoritatea zilei.

Ce fel de joburi de acasă există pentru persoanele cu dizabilități?

Există multe joburi serioase de acasă pentru persoanele cu dizabilități. Aici includem posturi în relații cu clienții, operator de chat sau asistent virtual. Desigur, orice job care necesită lucrul de la calculator și un număr mic de ședințe se potrivește pentru o persoană cu dizabilități.

Majoritatea joburilor de acasă îți solicită să locuiești în raza a 120 km de biroul lor principal, dar există joburi la care poți munci de oriunde din lume. Pe acestea le vei găsi preponderent pe net.

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

Beneficiile lucratului de acasă pentru persoanele cu dizabilități

Printre beneficiile lucratului de acasă includem în principiu faptul că lucrezi din confortul casei tale, iar aici nu este o problemă dacă ai nevoie de un câine utilitar pentru deplasare.

Joburile cu lucru de acasă oferă program flexibil, ai libertatea de a merge la programări la doctor fără să fie o problemă că pleci de la lucru.

Mai mult, poți uita de costurile pentru transport, fie el bilet sau abonament pentru transportul în comun, sau plata parcării.

Exemple de companii care promovează diversitatea în forța de muncă

Lăsând la o parte comoditatea, un job total remote sau cu lucru de acasă îți poate oferi extra beneficii. De exemplu, compania Accenture oferă oferte pentru fonduri 401(K), scheme private de pensie, și zile de vacanță plătite. La această firmă există o forță de muncă diversă și programe flexibile de lucru.

Tot Accenture oferă asigurare de sănătate, asigurare juridică și avantaje când călătorești. Sediul firmei este la New York, iar firma are peste 22.000 de angajați, incluzând peste 1.600 de persoane cu dizabilități.

Unele dintre cele mai populare industrii pentru persoanele cu dizabilități sunt știința calculatoarelor și vânzările. O notă, competiția în aceste industrii este foarte mare. Salariile și beneficiile oferite de companiile care activează în aceste zone sunt foarte atractive.

Companiile din IT oferă uneori tehnologie pentru asistență și alte beneficii pentru angajații lor cu dizabilități. De exemplu, compania GitHub este renumită că angajează veterani de război cu dizabilități și că procesul lor de recrutate este foarte ușor.

Ești o persoană cu dizabilități? Află mai multe despre cum să lucrezi de acasă pentru Operator-Flexibil!

Indiferent de abilitățile tale, există numeroase oportunități de lucru de acasă în multiple industrii. La noi există în momentul de față posturi libere pentru operatori de chat scris.

Operatorii lor de text chat ajută mii de oameni singuri în fiecare zi să aibă o existență mai plină de sens, exprimându-se în mod liber și anonim prin intermediul personajelor fantasy online.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote talentați care să se alăture echipei. Poți lucra oricât de mult sau de puțin îți dorești. Veniturile tale se bazează pe cât de multe mesaje scrise trimiți.

Vei vorbi despre tot felul de întâmplări din viața de zi cu zi, precum sport sau vreme, până la vise, fantezii sau subiecte mai personale. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca operator de chat:

  • vei fi 100% anonim (doar text, fără video și voce);
  • vei lucra independent și vei avea controlul total al programului tău;
  • vei câștiga mai mult pe măsură ce lucrezi;
  • îi vei ajuta pe cei care au nevoie de un partener de conversație.

Ești interesat de unul dintre joburile pe care le oferim?

În concluzie

Dacă ai dizabilități fizice, nu trebuie neapărat să cauți un loc de muncă pentru persoane cu dizabilități. Orice job pe internet se va potrivi.

Chiar dacă începi căutările acum, există multiple companii pe internet care sunt interesate să angajeze persoane cu dizabilități.

Persoanele cu handicap mintal pot găsi lucru de acasă în call centere, în introducere de date sau în relații cu clienții în formă scrisă.

Aceste locuri de muncă plătesc de obicei în jur de 12-16€ pe oră. Necesarul minim pentru aceste tipuri de joburi este de obicei diploma de Bacalaureat sau absolvirea celor 12 clase.

În orice caz, aceste tipuri de joburi de acasă sunt populare dar nu sunt ideale pentru toată lumea. De exemplu, o persoană cu probleme de auz nu va putea să fie angajată pe un post unde este nevoie de multe întâlniri față în față sau într-un call center.

Pentru astfel de persoane, lucratul de acasă care presupune comunicare prin text poate fi opțiunea perfectă!