Post operator de chat

Post operator de chat

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Aptitudini necesare pentru a deveni operator de chat!

Lumea operatorilor de text chat poate fi interesantă. Discuțiile cu oamenii prin mesaje nu sunt așa ușoare, implică o îndemânare pe care trebuie să o exersezi cu timpul, dar o să vezi imediat că merită pe deplin, având în vedere cât de distractiv este și câte oportunități apar în acest domeniu.

Aici nu e vorba doar de relații cu clienții. Un operator de chat scris poate fi responsabil pentru: instruirea noilor angajați, monitorizarea canalelor de social media și multe altele.

Poți aplica pentru poziția de operator de chat cu lucru de acasă chiar aici!

Acest articol îți va dezvălui ce înseamă să lucrezi ca operator de chat scris.

Ce este un operator de chat scris?

Un operator de text chat este o persoană responsabilă de dialogul cu clienții prin intermediul unui chat scris. Îi vei ajuta prin a le răspunde la întrebări, le vei furniza informații și vei rezolva reclamațiile apărute.

În afară de aceste taskuri, un operator de chat se va ocupa cu instruirea angajaților noi, cu monitorizarea canalelor de social media ale firmei pentru care lucrează și cu aproape tot ce presupune comunicarea prin text chat.

Cum ajungi operator de chat?

Pentru a deveni operator de chat vei avea nevoie de un set de capacități de bază. Această listă de capacități diferă de la o companie la alta și poate include: experiență în relații cu clienții, abilitatea de a tasta rapid, cunoașterea unui program ca Word, unde vei nota informații din conversații.

Abilitățile necesare variază în funcție de tipul de tipul de muncă disponibil pentru un operator de chat. Dacă ești interesat să lucrezi ca agent de chat, un post unde vei fi instructor, atunci trebuie să te pricepi la a comunica, dar, dacă vrei să te ocupi de monitorizarea canalelor de social media, atunci nu va fi important ce software cunoști. Este în același timp important ca oamenii din acest domeniu să aibă răbdare – interacțiunea prin text durează!

Cele mai importante abilități pe care le poți avea sunt:

1. Să tastezi rapid

Trebuie să tastezi măcar 40 de cuvinte pe minut. Acesta este minimul necesar pentru acest tip de muncă, deci e important să respecți acest standard dacă vrei cu adevărat să devii moderator de chat scris. Poate sună simplu, dar aceste lucruri îți vor influența cu adevărat succesul în carieră. De exemplu – degeaba comunici excelent dacă nu poți să tastezi destul de repede!

2. Să răspunzi creativ

Nu răspunde la fel de fiecare data, fii creativ! Varietatea este condimentul vieții și îți va face slujba ca operator de chat mult mai distractivă.

Un operator de chat scris trebuie să gândească repede și să se gândească la răspunsuri rapide și interesante. Succesul în acest job constă în cât de mult reușești să captivezi partenerul prin conversație. O regulă generală când lucrezi – nu spune din prima răspunsul! Menține conversația jovială și prietenoasă astfel încât să păstrezi interesul în dialog.

Creativitatea te va ajuta să rezolvi posibilele plângeri eficient, în mod profesionist. Ai nevoie să găsești soluții rapid sau cel puțin să îi ghidezi pe cei care caută răspunsuri, fără să îți pierzi răbdarea sau să devii părtinitor.

3. Să îți dai seama când să te oprești din lucrat

La fel ca în toate joburile care implică comunicare cu clienții, frustrarea e mereu la un pas distanță. Vei avea nevoie să te descurci cu clienți nervoși și să nu lași aceste întâmplări să te afecteze mai departe în alte discuții.

Trebuie neapărat să nu îți verși frustrările pe o altă persoană – uneori una complet diferită – de pe partea cealaltă a ferestrei de chat.

O să dureze o perioadă, dar va ajuta dacă vei încerca să nu te ofensezi dacă oamenii îți cer lucruri nerezonabile – nu e personal, vor exista mereu persoane care vor face greșeli sau îți vor cere ceva a mia oară. Ține minte, relația aceasta merge în ambele sensuri. Și clienții trebuie să trateze cu respect persoana cu care vorbesc pe chat!

Din cauza acestor frustrări, este important să îți dai seama când e cazul pentru o pauză, timpul petrecut vorbind cu clienții trebuie măsurat cu atenție.

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

Cât câștigă un moderator de chat?

Salariile pentru un agent de chat variază între 500 RON și 1000 RON pe săptămână și depind de sarcinile pe care le fac în acest timp. În același timp, suma pe care o câștigi depinde în mod direct de câte ore muncești pe zi, în ce industrie activezi și câtă experiență, educație sau instruire îți cere postul.

Un lucru comun este să fii plătit per mesaj. Cu cât procesezi mai multe mesaje, cu atât câștigi mai mult pe oră. Majoritatea câștigurilor se învârte în jurul sumei de 15-35 RON pe oră.

Să presupunem că poți să procesezi 60 de mesaje pe oră, la un tarif de 0.40 RON. La final, asta înseamnă 24 RON/oră. Poate nu sună destul de atractiv, dar avantajul major este că majoritatea companiilor îți lasă libertatea de a-ți face singur programul.

Poți să lucrezi 4 ore de dimineață, iar după să îți iei liber la amiază ca să petreci timp cu prietenii tăi, să mergi la sală sau să ai grijă de copiii tăi. Mai târziu lucrezi încă 4 ore înainte să te culci. Dacă faci asta 6 zile pe săptămână, înseamnă 196 RON pe zi timp de 5 zile, adică 980 RON pe săptămână, iar pe deasupra ai libertatea să îmbini timpul liber cu munca exact cum vrei tu.

De ce să te angajezi ca operator de chat

Beneficiile cele mai mari sunt programul flexibil, găsirea unui scop din cunoașterea și conectarea cu oameni din toată lumea și plata pentru asta! Majoritatea participanților la forța de muncă se așteaptă la un program flexibil și la muncă de la distanță.

Nu uita să ai grijă de tine în timp ce ești la lucru pentru a te bucura de avantajele acestui job.

Este important să nu lucrezi prea mult sau să ajungi la burnout în timpul lucrului – altfel nu vei reuși să faci asta pe termen lung! Asta înseamnă să cunoști când vine vremea pentru o pauză sau când să te oprești din muncă.

Ești interesat să începi ca operator de chat?

Dacă vrei un job care îți permite să lucrezi când vrei, de unde vrei, care îți permite să găsești un sens din a vorbi cu oameni din toata lumea (printre altele), atunci să devii operator de chat este opțiunea perfectă pentru tine. E greu să întreci flexibilitatea pe care o oferă acest job; lucrezi când și de unde vrei, cât timp ai o conexiune stabilă la internet.

Operatorii de chat găsesc plăcere în munca pe care o fac atunci când formează o conexiune cu oamenii cu care vorbesc. Este un mod interesat de a-ți afișa interesele și pasiunile, totul în timp ce ești plătit.

Angajații sunt responsabili să aibă grijă de relația cu clienții printr-o aplicație de chat scris sau de pe website-ul companiei pe care o reprezintă – fără apeluri telefonice! Nu ai nevoie de experiență anterioară în muncă.

Cum asigură Operator-flexibil munca de acasă

La Operator-flexibil recrutăm persoane care vor să lucreze ca operatori chat. Clienții noștri își desfășoară activitatea pe platforme de chat online fantasy, unde angajații buni sunt văzuți ca stâlpul de sprijin al companiei.

Operatorii lor de text chat ajută mii de oameni singuri în fiecare zi să aibă o existență mai plină de sens, exprimându-se în mod liber și anonim prin intermediul personajelor fantasy online.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote talentați care să se alăture echipei. Poți lucra oricât de mult sau de puțin îți dorești. Veniturile tale se bazează pe cât de multe mesaje scrise trimiți.

Vei vorbi despre tot felul de întâmplări din viața de zi cu zi, precum sport sau vreme, până la vise, fantezii sau subiecte mai personale. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca operator de chat:

  • vei fi 100% anonim (doar text, fără video și voce);
  • vei lucra independent și vei avea controlul total al programului tău;
  • vei câștiga mai mult pe măsură ce lucrezi;
  • îi vei ajuta pe cei care au nevoie de un partener de conversație.

Ești interesat de unul dintre joburile pe care le oferim?Așteptăm cu nerăbdare să te ajutăm să începi!

Vei deveni un operator de chat în câteva zile!