Job pe chat

Job pe chat

Vrei să lucrezi ca și operator de chat?

Lucrează în chat: mărește-ți venitul de la distanță

Locurile de muncă se pot îmbina cu programul tău. Câștigă un set de capacități noi lucrând pe chat și adaugă flexibilitate în viața ta și fonduri în cont!

Este binecunoscut că, odată cu un job secundar, stabilitatea ta financiară va crește. Peste 420.000 de români au două contracte de muncă în același timp. Fie că ești angajat cu normă întreagă, fie că lucrezi mai multe joburi part-time, să înveți cum să lucrezi pe chat este un mod grozav de a face bani în perioade scurte de timp.

Un job pe chat îți aduce un influx nou de bani

Pe măsură ce câștigi competențe lucrând pe chat, câștigi și bani. La fel ca majoritatea locurilor de muncă part time, este nevoie să dai la schimb timpul tău ca să primești un salariu. Pe măsură ce devii mai priceput în munca de chat, o să vrei să îți rezervi câteva ore în decursul unei zile sau în timpul mai multor zile dintr-o săptămână. Precum se întâmplă când lucrezi cu jumătate de normă, te vei simți mult mai bine dacă îți aloci un calup de ore în care să lucrezi doar pe chat.

Mai mult timp înseamnă mai mult venit

Odată ce începi să aloci timp pentru munca pe chat, vei vedea cum îți cresc și veniturile. Anonimitatea din spatele acestui job îți aduce poate mai multe ore libere pentru a munci într-o zi. De exemplu, poți să lucrezi pe chat o oră înainte de cină și o oră înainte de culcare.

Aplică acum și devino operator de chat!

Alege-ți propriul timp și loc de muncă
Nu este necesară experiență de muncă anterioară
Câștigă bani 24/7
Lucrează de pe mobil, tabletă sau PC

Interesat? Experimentează o libertate unică și flexibilitate completă în ziua ta de lucru. Dacă ești în căutarea unui job ușor care îți permite să lucrezi în proprii tăi termeni, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

Începeți Procesul de Aplicare

AMT_fluent_form (#4)
Aplicațiile sunt tratate în 24 de ore

Când lucrezi pe chat ajuți oameni

Ca muncitor pe chat este posibil să sprijini o persoană care se confruntă cu singurătatea. Este de menționat că nu vei da sfaturi care ar trebui să le primească de la experți. Doar o să te conectezi cu cineva care are nevoie de o conversație. Vei rămâne complet protejat de anonimitate.

Rămâi flexibil

Cum am spus și mai sus, în timpul petrecut ca operator de chat nu o să acorzi expertiză sau sfaturi specifice. Clientul tău de pe chat este posibil să iubească să vorbească despre mașini, sporturi, evenimente mondene sau despre multe alte subiecte. Este foarte important să îți păstrezi mintea deschisă și flexibilă. Din fericire, faptul că poți munci de oriunde și oricând te va ajuta să îți păstrezi flexibilitatea mentală.

Recomandăm folosirea unui cronometru

Știm cum e să vorbești cu un apropiat și să pierzi noțiunea timpului. Timpul petrecut pe chat este muncă totuși și este posibil să ai alte treburi la care ești solicitat, poate un loc de muncă cu normă întreagă, o familie la care să te întorci sau o mică afacere de care să te ocupi. Definește-ți cu atenție programul folosind un cronometru, așa vei avea grijă de programul tău. Este posibil să fie nevoie să spui unui partener de discuție că tura ta se apropie de final.

Ai grijă de somnul tău

Dacă te găsești în situația în care lucrezi cel mai bine pe timpul nopții, ai grijă să dormi cât trebuie. Dacă reușești să participi la discuții între 8 seara și 2 noaptea, ai grijă de locul în care dormi, el trebuie să fie neapărat întunecat și răcoros pentru a te putea odihni un număr sănătos de ore. Este posibil să părăsești jobul tău full time pentru a te bucura de mai multe ore de somn. Protejează-ți sănătatea, odihna este sfântă.

Cum asigură Operator-flexibil locuri de muncă de la distanță

La Operator-flexibil recrutăm doar oameni care vor să lucreze ca agenți de chat. Clienții noștri sunt operatori de platforme de chat fantasy, unde angajații productivi sunt cea mai importantă parte a organizației.

Operatorii lor de text chat ajută mii de oameni singuri în fiecare zi să aibă o existență mai plină de sens, exprimându-se în mod liber și anonim prin intermediul personajelor fantasy online.

Suntem mereu în căutare de operatori de chat remote talentați care să se alăture echipei. Poți lucra oricât de mult sau de puțin îți dorești. Veniturile tale se bazează pe cât de multe mesaje scrise trimiți.

Vei vorbi despre tot felul de întâmplări din viața de zi cu zi, precum sport sau vreme, până la vise, fantezii sau subiecte mai personale. Ai nevoie de o minte deschisă.

Ca operator de chat:

  • vei fi 100% anonim (doar text, fără video și voce);
  • vei lucra independent și vei avea controlul total al programului tău;
  • vei câștiga mai mult pe măsură ce lucrezi;
  • îi vei ajuta pe cei care au nevoie de un partener de conversație.

Ești interesat de unul dintre joburile pe care le oferim?

Concluzie

Timpul petrecut ca agent de chat poate fi destul de profitabil. Nu uita să notezi undeva motivul pentru care faci asta pentru a te concentra mai bine. Plătești un credit, vrei să salvezi bani pentru un eveniment special sau aduni bani pentru un fond de urgență? Creează-ți un semn, ceva care să-ți aducă aminte de asta, pentru a te pune jos și a începe tura pe chat cu forțe proaspete. Suntem siguri că poți să faci asta!Așteptăm cu nerăbdare să te ajutăm să începi!

Vei deveni un operator de chat în câteva zile!