Cum să începi

Aplici ușor

Avem nevoie doar de numele tău complet și adresa ta de e-mail. Îți vom trimite mai multe detalii despre procesul de recrutare după confimarea email-ului.

Verificarea identitații

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a fi acceptat și pentru a primi plăți. Legea ne obligă să efectuăm o verificare simplă a cărții de identitate.

Training online gratuit

După ce te-ai înscris și ai trecut testul, trebuie să finalizezi prin cursul cursurile de pregătire înainte de a începe să lucrezi.

Așteptăm cu nerăbdare să te ajutăm să începi!

Vei deveni un operator de chat în doar câteva zile! Dacă simți că asta e ceea ce vrei să faci, aplică chiar astăzi!

  Formular de Candidatură
  Care este motivația ta de a aplica pentru acest loc de muncă? (150-500 de caractere) 0
  În calitate de agent de chat vei:

  • Avea un program flexibil pe care îl faci după bunul plac
  • Câștiga mai mult pe măsură ce vei lucra mai mult
  • Fi un ajutor pentru oamenii care au nevoie să discute cu cineva
  • Fi 100% anonim (comunici doar prin text, fără video sau apeluri)

  Despre ce vei discuta pe chat?

  Le oferim adulților din România oportunitatea de a scrie mesaje unor personaje fictive de pe platforma noastră de fantezii pentru adulți. Astfel ajutăm mii de oameni care se simt singuri să dea mai multă semnificație vieții lor comunicând online cu personaje fanteziste anonime. Vei discuta despre orice din viața de zi cu zi, precum vremea, evenimente sportive, vise, fantezii, subiecte intime și dragoste. Este nevoie să ai o minte deschisă pentru acest job.

  Ce salariu vrei primi?

  Independență

  În calitate de operator de chat, vei lucra ca și contractant independent și, prin urmare, vei avea libertate și flexibilitate deplină de a lucra cât de mult sau cât de puțin îți dorești. De asemenea, poți lucra de oriunde dorești, atâta timp cât ai acces la internet și deții un PC/laptop.

  Recompense

  Există mai multe modalități prin care te răsplătim, însă salariul de bază este calculat în funcție de numărul de mesaje la care răspunzi. Tarifele noastre per mesaj depind de mai mulți factori precum momentul zilei, trafic, sărbători, și altele.

  Plată săptămânală

  Facem plăți săptămânale în Euro printr-un serviciu de plăți online (de exemplu transfer bancar, etc.). În calitate de contractant independent ești responsabil de plata taxelor, impozitelor și a altor considerații legale ce îți revin după încasarea acestor venituri.

  Flexibilitate

  Este greu de estimat cât va fi salariul tău exact, dar un agent de chat cu experiență care lucrează între 4 și 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, poate câștiga cu ușurință între €100 si €200. Unii dintre agenții noștri de top câștigă până la €1500 pe lună!

  Bonusuri

  De asemenea, oferim o mulțime de bonusuri, dar avem și alte stimulente care se adaugă la potențialul tău de câștig. De exemplu, dacă atingi un anumit număr de mesaje, recrutezi un prieten sau lucrezi la ore de vârf.

  Ce spun operatorii noștri

  Ana Maria Bogdan

  Persoana cu dizabilități

  Am anumite dizabilități care mă împiedică să obțin o slujbă ``normală``, astfel că această oportunitatea de a lucra de acasă este perfectă pentru mine. Petrec mult timp în fața calculatorului, dar nu am visat niciodată că voi primi bani pentru asta.

  Alina Ardelean

  Mamă singură

  Ca și mamă singură cu 2 copii (și o pisică), să lucrez ca și operator de chat mi-a oferit timp prețios pentru a avea grijă de mica mea familie. De multe ori lucrez seara târziu, după ce copiii adorm și este mai multă liniște.

  Mihai Dascălu

  Student

  Flexibilitatea a fost cea care m-a atras la acest job. Lucrez de acasă sau de la cafeneaua mea preferată. Îmi pun laptopul în geantă și caut un loc să mă relaxez. E super simplu!

  Așteptăm cu nerăbdare să te ajutăm să începi!

  Dacă simți că asta e ceea ce vrei să faci, aplică astăzi! Vei deveni un operator de chat în doar câteva zile!

  Care sunt cerințele pentru ca tu să fii un operator de chat?

  Stăpânește limba română în scris

  Trebuie să fii capabil să scrii fluent mesaje în limba română! Nu-ți recomandăm să aplici pentru acest post dacă limba română nu este limba ta maternă. Îți vom testa abilitățile lingvistice ca parte a evaluării.

  Limită de vârstă de 18 ani

  Trebuie să ai peste 18 ani. Te vom ruga să dovedești că ai vârsta peste 18 ani. Astfel te vom putea plăti în calitate de contractant și vei putea trimte mesaje în chat către alți adulți în mod legal.

  Declarație de confidențialitate

  Trebuie să accepți condițiile noastre de confidențialitate și termenii contractuali. Confidențialitatea datelor tale și ale clienților au cea mai înaltă prioritate!

  Responsabilitatea echipamentului dvs.

  Trebuie sa dispui de echipamentul necesar pentru a lucra. Asta înseamnă să ai acces la un PC și la internet.

  Mesaje minime pe săptămână

  Trebuie să trimiți un număr minim de mesaje pe săptămână pentru a rămâne un operator activ.

  De ce trebuie să-ți verificăm identitatea?

  În conformitate cu legislația din România, nu putem permite persoanelor sub 18 ani să lucreze pentru noi în calitate de contractanți. În plus, nu avem posibilitatea de a trimite plăți salariale prin intermediul unui furnizor de servicii de plată decât dacă putem confirma că le trimitem persoanei potrivite.

  Există, de asemenea, diferite metode de a încerca să ne înșeli pretinzând că ești altcineva. Acest lucru îți va afecta posibilitatea de a lucra și de a câștiga bani în mod legal ca și operator de chat.

  Există o singură metodă acceptată pentru a verifica identitatea ta și anume dovedirea acesteia printr-un act de identitate valabil emis de guvernul român, cum ar fi pașaport, permis de conducere sau alt act de identitate.

  Nu-ți păstrăm datele personale decât în scopuri legale și pentru a te ajuta să începi cât mai repede cu putință.

  În concluzie

  Trebuie să stăpânești limba română în scris

  Vei comunica în scris cu români, care vor dori prin această experiență fantezistă, să discute cu alți români.

  Trebuie sa ai propriul echipament

  Asigură-te că ai un PC funcțional pe care poți scrie. De asemenea, trebuie să ai acces la internet.

  Vei fi instruit de noi

  Te vom învăța tot ce trebuie să știi pentru a lucra ca și operator. Nu ai nevoie de experiență anterioară.

  Limita legală de 18 ani

  Nu aplica dacă nu ai împlinit 18 ani. De asemenea, asigură-te că deții un act de identitate valid pentru a-ți dovedi identitatea.

  Acces la internet

  Poți lucra de oriunde dorești dacă ai o conexiune stabilă la internet.

  Vei fi un contractant

  În calitate de operator de chat, ești de fapt un freelancer. Te ajutăm să începi, dar ești 100% independent.